martedì 23 giugno 2015

pulaster a la Marengo


                                                                               

ciapa un pulaster  giuin e  fal  a  toc gross, fal  rusulàa  ben  ben in  30  g.  da  buter  e un  cugià  d'oli  d'uliva,  cundìs  cun  Sa  Pever e  'na  presa  da   Nus  muscàa. Rusulàa  che  inn  tira   foeura 'l  vunc  e  butà  den  'na un bel  cugià  da  farina  e un  bicer  de  vin  bianc,  un  cicin de  broeud  per  tiral  a cutura, cuertà e  a  foueg  bass
In ultim un  po'  da presemul  triàa, strissà   den mes  limun  e  servis.



Una  butiglia  da Barbaresco  a  testa, pa  fa  intort   a  nisun, da  quel  bun,
da  la  vigna  al  So.

Nessun commento:

Posta un commento