martedì 1 dicembre 2015
pulpett de verza
macinàa 4 eti da Rost vansàa, 50 gr. da salam crùu, dù cugiàa da furmagg gratàa, un cugiàa da pan gratàa, un cugiàa da presemul triaa, un oeu, sa.
lavàa e scutàa 'n da l'acqua buient i foeui da versa, scartandu i cistochi, distendi su un taul e meti una palotula da ripien. sari sù cun un stecu o lighi cun un fil cuma fean i nos Nonn.
fa rusulàa 'na scigula 'n dul buter, scarta la scigula e meti un cuì dadu da pansceta, fai cueus a fueugu voltu i vers pà rusulai da tut'e do i part, poeu bagni cul vin bianc e fai sugàa pian pian.
servìi cun ris in cagnun.
Una butiglia a test da Ghemm russ da du ann, l'é la morti sua.
Iscriviti a:
Commenti sul post (Atom)
Nessun commento:
Posta un commento