i cutulett gan da ves cun l'oss
taia ul fillett e la parti esterna par fa no che 'l sa riccia no durant la cutura e l'impanadura la sa staca no intant che la coeus.
sa schiscen un po per sbasà l'altesa se pasen 'n da l'oeu sbatu sensa sa, dul pan gratàa schiscai ben cul palmu da la man, meti in tantu buter e fai coeus in d'una padela bela larga 'n due poden sta bei cumudi, fin cuan che se furmaa una crusta da una part, sensa moeuvi se no la se distaca, alura sa giren per fa la crusta da quel'altra part, cuan la se furmaa,sbasa 'l foeuch e fai coeus cinq minut per l'internu, alura se salan, perché salai prima se distaca la crusta.
Mett un riciu da carta 'n su manich, ca 'l sta ben e se un quei vun el voeur la ciapa in man per mangià cun cumud la carna visin a l'oss.
tri quater butigli da Bragioeu a lè la so mort.
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