Lava e fa coeus a mesa cutura i foi da verza, stendi 'n sul taul da cusina e mett in ogni vuna una palotula de ripien, che te fa masna dul rostu vansa un cicin da salam cru, du cugià da grana, un cugià de pan grataa, del presemul taià fin, un oeuf, un po da sa. Fai su ben ben e fermi cun doeu stechi, me mama ia lighea cul fil da refi ca stan poeusé ben.
Meti in padela dopu vé tustaa mesa scigula cul buter, e in ultim di dadulin de pansceta,rusuolai ben ben sota sura, poeu bagnii cul vin bianc e fai sughaa, fal cunfinaa e insapurì pian pian.
Tre quater butigli da Barbera giuin de l'ann, sarann la giusta fin.
consiglio di utilizzare al posto della verza anche la foglia della vite (purché non sia trattata con verderame...
RispondiEliminaE' come usare il sidro al posto del vino : è una altra cosa.
RispondiEliminaAppunto. Un'altra cosa.
RispondiElimina