giovedì 6 novembre 2014
cunili al ciuculat
Un cunili giuin, bel magher. La sira prima metel a marinà in Vin bianc secc, cun dent un cugiarin de Cacau mar du cio da Garofan un spichi d'ai, mesa Scigula taia e fett un gambu da Selar una Carotula una foeuia da Alor doeu foeui de Salvia una sprusada de Canela e de Nuus Musca e 'na brancadina da fung secaa.
A la matina tira foeura i tocc da Cunili, sughi ben ben e fai coeuluri in padela cun oli d'uliva e un tuchelin de buter, quan che inn ben coeulurì bagnin cun la marinada filtraa cun un culin , a un mestulin per volta spetandu ch'el suga. I fung, ma duma quei, meti dent insema al cunili.
Quan che te metu den tutta la marinada mett su el querc e fa coeus.
Iscriviti a:
Commenti sul post (Atom)
Nessun commento:
Posta un commento