mercoledì 26 novembre 2014
el Pulin Natalizi
Un Pulin (Tacchino ) da 4 Kili
Prepara un ripien cun :
Du eti da Pom taià a tocc
un etu da brugn secc tegnù un po' a bagn
un etu e mes da castegn arostu pelaa ben ben
du eti da luganiga
coeur, fidigu e stomigu dul Pulin a tochi
lavà e sugà el Pulin e meti den tuti i ingredient, el ga da vess no pien
coeusì 'l su e liga ul vulatil
meti in padela granda a see cun buter, sa, salvia e rusmarin
rusulal ben ben da tuci i parti bagnandul cul so soeugu
ricuperandu l'acqua dul querciu
la cutoeura la varia da 4 ur a 5 ur
Partendu da una butiglia a testa da vin da Fara, quel russ, la festa
l'è sicurada.
Iscriviti a:
Commenti sul post (Atom)
Nessun commento:
Posta un commento